Zdravlje i ljepota Proizvodi Alati za poboljšanje nokti 3D Olovka za nokte za nokte točka cvjetni olovka četka za nokte DIY za nokte Poljska olovka 3ml Poklon set ABS
Svježe

Zdravlje i ljepota Proizvodi Alati za poboljšanje nokti 3D Olovka za nokte za nokte točka cvjetni olovka

KM 5.00

U skladištu

Alati za poboljšanje noktiju 3 D boja za nokte za nokte za nokte Cvjetni olovka za nokte DIY za nokte Karakteristike :
Oteke za nokte su pogodne za porodičnu upotrebu i za noktne salone, pravilno za nanošenje lakiranja noktiju do lakiranja noktiju do lakiranja noktiju i tanke kriške, koje se mogu primijeniti za prirodne nokte, lažne nokte, akrilne nokte i još mnogo toga
Olovka je izrađena od prirodnog pigmenta koja je kvalificirana u kvaliteti, nevjerojatnoj boji i praktičnosti. Kreativnost i atrakciju vaših noktiju bit će predstavljeni nakon primjene olovke za nokte.
Poljski za nokte je udoban i jednostavan za zadržavanje i boja. Olovka za slikanje pomaže u tome da vaši nokti učini ljepšim i šarmantnim.
ovi alati su super lagani koji vam omogućava da slikate satima bez umora.
Možete dobiti dobrog izgleda jednostavnim crtanjem. Ova olovka je posebno spremna za vas koji volite DIY. Početni ili saloni za nokte mogu ga savladati.
Olovka za poboljšanje nokti 3 D PEN za nokte za nokte za nokte Cvjetni olovka za nokte DIY lakvica za nokte 3ml
Materijal : ABS, kao što se slika prikazuje, kao što se slika prikazuje, ( Zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji