Prozirna putna kozmetička torba za pohranu šminke a
Svježe

Prozirna putna kozmetička torba za pohranu šminke a

KM 0.67

U skladištu

Torbica za zaštitu kozmetičke torbe - Karakteristike :
Lijep poklon za slanje : Našu vrećicu šminke možete poslati ženama i djevojkama oko vas, kao što su za prijatelje, sestre, kolege, koji pokazuju vašu ljubav i Njega, držite svoje predmete u ljeti
Torba za šminku ne primiže šminku. Može se koristiti i za održavanje toaletnih potrepština, proizvoda za njegu kože, elektronički proizvod, pribor i tako dalje. Pogodno za različite prilike poput kuće, kancelarije, škole, kampiranja i izleta.
Garantiramo da su svi proizvodi koji su podložni strogom testiranju kvaliteta. Ako imate bilo kakvih pitanja u procesu korištenja, molimo kontaktirajte nas odmah i dobiti zadovoljavajuće rješenje. Da li je savršena veličina za spremanje šminke i dodataka u vašem koferu, prtljagu, paketu i još mnogo toga. Ja ću biti odličan pratilac putovanja!
ima dovoljno prostora za sve vaše toaletne potrepštine za vaš obiteljski odmor. Dovoljno je da se drži šampon, pasta za zube, četkice za zube, ručnike za brijanje, ručnike itd.
Prozirna putna kozmetička torba za pohranu šminke
materijal : ABS, boja : kao prikaz slike, (dospijeće) Promjena između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji