Olovka za sjenilo visoko sjaj za oči olovka perla svijetla bljesvijet flash uljepni boju laž svilena olovka Dvije boje sjenila korejskih sjenila Ostalo f
Svježe

Olovka za sjenilo visoko sjaj za oči olovka perla svijetla bljesvijet flash uljepni boju laž svilena

KM 1.33

U skladištu

Visoka sjajna olovka perla svijetla bljesvijet flash laž lagana olovka s dvije boje sjenila za oči
Karakteristike :
Višenamjena : Posebno je dizajnirana za jednokratnu upotrebu na okolini na okolini, ne može se koristiti za oko Shadow, ali i vighlighter, svila i laž da udovolje potrebama različitih šminke za oči Možete ga koristiti punim sjenilom ili samo malo ugla.
Svjetlo sjenilo : Ovaj svjetlucavi sjenilo za sjenilo jednostavno stvara sumornu, svjetlosni, metalni izgled očiju.
Teksture kremaste teksture vrlo je mekano , osjetljive i prilagođene kože, s visokom i svijetlom bojom i snažnom anti-znojnom formulom. Možete ga koristiti sami ili mišati više boja za laskavo i elegantno oči gledano s lakoćom.
Savršen poklon : Njegova zlatna sjajna završna obrada i delikatno podatni prah su najveći svili, glatkiju svile, preskačene ili mrlje za dugotrajne Nošenje. Nije pogodno za mlade prekrasne djevojke, ali i vrlo pogodne za starije žene i zrele kožu, to je savršen poklon za porodicom i prijatelje.
Vodootporan i : vodootporan, za puder za sjenilo i otpornost na boju za cijeli dan Koristite. Oblik olovke za sjenilo savršen je za područje očiju i ravnomjerno se primjenjuje bez upotrebe četkice
5 prednosti sjene štapića 1.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji