Transparentne kozmetičke kašike za šminke za šminku Spatule plastične maske Spatule kozmetičke miješalice
Svježe

Transparentne kozmetičke kašike za šminke za šminku Spatule plastične maske Spatule kozmetičke miješalice

KM 8.01

U skladištu

Opis
Ovi kozmetički aplikatori su lagane u težini i ugodno za zadržavanje u rukama, pogodnim za putovanja i svakodnevnu upotrebu, izrađenu od sigurnih plastičnih materijala, može vam pomoći da se lakše preuzmete kozmetiku i lakše primijenite masku. Pogodno za izvlačenjem krema za lice, kremu za oči, masku, mlijeko za tijelo itd. Karakteristike
. - Boja : prozirna. - Materijal : plastika. - Veličina : oko 8,00x1. - Ove kozmetičke kašike su lagane u težini, pogodno za stavljanje u vašu kozmetičku torbu za upotrebu na putovanju. - Napravljen od sigurnog i kvalitetnog plastičnog materijala, čistog i higijenskog za držanje kozmetike. - Pogodno za uzimanje šminke, kremu za lice, kremu za oči, maska, mlijeko za tijelo itd. - Izbjegavajte da vam ruka direktno dodirnete kozmetiku i proizvode za njegu kože, higijeniku. - tanko i lagano, može lako preuzeti kozmetiku ili losione iz teglama, dobrim pomaka šminke.
Ove kozmetičke kašike su lagane u težini, prikladno za stavljanje u vašu kozmetičku vrećicu za upotrebu . izrađena od sigurnog i kvalitetnog plastičnog materijala , čista i higijenska za držanje kozmetike. Lako uzimajte kozmetiku ili losione iz staklenke, dobar pomoćnik za šminku.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji