Roll Tropska biljka prasnate trake za ljepljive postere dekorativne trake
Svježe

Roll Tropska biljka prasnate trake za ljepljive postere dekorativne trake

KM 5.50

U skladištu

Opis
Da li se još uvijek brinete o ukrasu za spomenike? Zatim ne smijete propustiti našu prašumu. Može se pridržavati bilo koje suve, ravne površine. Samo koristite svoju maštu za kreiranje radova sada s ovim Tropskim biljkama. Karakteristike
. - Boja : zelena i bijela. - Materijal : Washi. - Veličina : 4,60x4,60x1. - prasna traka izrađena je od kvalitetnog materijala, što je izdržljivo i praktično za dugotrajnu upotrebu. - Široko se koristi u zaptivačima koverte, pakiranjem zaptivačima, naljepnicama od slova, pokloni za zabave, ručni račun, dnevnik, bilježnica, telefon itd. - Olakšajte vam ukrašavanje svog planera, časopisa i bilježnice. - Jedinstveni dizajn tropskih postrojenja, pogodan za ukrašavanje većinu prilika i događaja. - bogat sadržajima i raznolikim stilovima, čineći vam poklone smisleniji i personalizirani.
Prašina je izrađena od kvalitetnog materijala, što je izdržljivo i praktično za dugotrajnu upotrebu, široko korištena u zaptivaču za koverte, Pakiranje zaptivače, naljepnice za slovo, pokloni za zabave, ručni račun, dnevnik, bilježnica, telefon itd. Omogućite vam da ukrasite svoj planer, časopis i scrapbook.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji