ALLIGAMENT Chenille Stem Sredstva za čišćenje cijevi sa čvrstim bojama za diiy umjetničke zanatske dekoracije
Svježe

ALLIGAMENT Chenille Stem Sredstva za čišćenje cijevi sa čvrstim bojama za diiy umjetničke zanatske dekoracije

KM 6.00

U skladištu

Aligament je specijaliziran za proizvodnju kućanskih proizvoda, sa zrelim proizvodnim vještinama i podebljanim stilovima dizajna, koji mogu udovoljiti svim aspektima domaćeg života Naša glavna trgovina je kuhinjski pribor, kućno skladištenje i uređenje doma. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, u roku od 24 sata odgovorite na vas
100pc Chenille Stem Clemders Cleaners za čišćenje cijevi za diy umjetnost Dekoracije za zanat
Opis : Primit ćete : Crvena sredstva za čišćenje cijevi 100 komada. Jednostavan za savijanje i plijesan za stvaranje dizajna. Šareno, meko i idealno za sve zanatski projekti.
Kvalitetni materijali : visokokvalitetni čistači cijevi izrađeni su od metalne žice i vlakana, savijati, fleksibilno, lako se savijati, uvijati, savijati ili zamotati u većinu oblika. Šareno i meko i idealno za većinu ploča.
Kako koristiti : Cleaners Cleaners se mogu uviti u sve oblike koje volite, poput životinja, voća, povrća i tako dalje od strane vaših ideja. Dobar je predmet za njihovu maštu.
Inovativni i jedinstveni : Ove šarene čišćenje cijevi stvaraju predmete i odličan poklon za djecu i odrasle koji vole raditi sa raznim umjetničkim djelima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji