Flower aranžman blat jaka vode za apsorpciju cvijeća
Svježe

Flower aranžman blat jaka vode za apsorpciju cvijeća

KM 2.33

U skladištu

Opis
Ovaj artikal je cvjetno blato, pogodno za vjenčani automobil, dekor vjenčanja. Napravljen od premijskog materijala, sigurnog i bez mirisa, ne šteti. Vrlo su jednostavni za upotrebu, samo ih trebate napraviti. apsorbiraju dovoljno vode. funkcije
. - Boja : zelena
. - Materijal : plastična, fenolna pjena
. - Veličina : oko 20.47x1,57in
. - Odabrani plastični materijal, koji nije lako deformirati ili prekinuti. - Dobra baza za stvaranje prekrasnih rukotvorina i cvjetnih aranžmana. - Sa doticama, neće oštetiti vaš automobil i neće ostaviti marake nakon odvajanja. - Može se koristiti kao poklon za vašeg prijatelja koji će se vjenčati. - Pogodno za ukrašavanje vašeg vjenčanog automobila i drugih prilika koje želite pokazati svoju ljubav.
Odabrani plastični materijal, koji nije lako deformirati ili slomiti . dobra baza za stvaranje prekrasnih rukotvorina i cvjetnih aranžmana. Dodiljke neće oštetiti vaš automobil i neće ostaviti tragove nakon odvajanja. Koristi se kao poklon za svog prijatelja koji će se vjenčati . pogodno za ukrašavanje vašeg vjenčanog automobila i drugih prilika koje želite pokazati svoju ljubav.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji