Ukrasi za Noć vještica bundeva lampa Halloween Bucket Diy Kids Craft Kit za zatvore na otvorenom Halloween Party favorira savršene ideje Pokloni
Svježe

Ukrasi za Noć vještica bundeva lampa Halloween Bucket Diy Kids Craft Kit za zatvore na otvorenom Halloween

KM 0.67

U skladištu

Dekoracije Halloween bundeve Halloween Bucket DIY Kids Craft Kit za zatvore na otvorenom Halloween Party favorira Savršene ideje Pokloni
Karakteristike : Smiješni ukrasi Halloween Ova Noć vještica uključuju diy komplet za cijelu svjetiljku Djeca mogu koristiti svoju maštu da ukrase Halloween Lampe s netkanim naljepnicama različitih boja, mogu poboljšati ruke djece o vještinama, koordinaciji i poboljšati percepciju boje.
Sigurnost i visokokvalitetni torba je visoka kvaliteta Netkana, ne i bez ukusa, više i zdravlja. Zanati za Noć vještica imaju boju neplaćajućih naljepnica i lepljenja, tako da ih možete ukloniti i koristiti ih bez pripreme ljepila i dvostrane trake. Nakon potvrde pozicije nakon što ga je otkinute, možete ga pritisnuti da biste ga učinili čvršće. Na ovaj način morate se brinuti da se držite na djeci. Za djecu su precizno presečene, bez škara. Šarene netkane naljepnice i uzorci mogu se koristiti za korištenje vaše mašte i stvoriti ručno rađeni Halloween Goodie Torba ukras. Roditelji mogu napraviti slatke ukrase zajedno sa svojom djecom i uživati ​​u srećnoj atmosferi praznike.
široko primjena Ovi Halloween svjetlost pukotine idealni su ukrasi za ukrašavanjem i tematskih stranaka, te mogu dodati atmosferu za Halloween i mogu se dodati atmosferu za Halloween.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji