Rolls dvostrane vrpce DIY zanata ljepljive trake uredske kasete
Svježe

Rolls dvostrane vrpce DIY zanata ljepljive trake uredske kasete

KM 11.49

U skladištu

Opis
Ovo su neke dvostrane ljepljive trake koje se proizvode s premijskim materijalima, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. Mogu se široko primijeniti za fotografije, dokumente, tapete, pozadinu, scrapbooking, zanate, vrpcu, sjaj, origami, kartice i kutije, zadovoljavaju vaše različite potrebe. funkcije
. -Kolor : bijeli. -Materijal : otpustite papire, vruće ljepilo. -Size : 7,50x7,50x0,8cm, 7,50x7,50x1,00cm, 7,50x7,50x1.31in, 2,95x2,95x0.39in, 2,95x2,95x0. -Dobbleske vrpce mogu se koristiti u kući i udjelu u kući, zadovoljavaju vaše potrebe i mogu vam donijeti dobro iskustvo. - Ljepilo je vrlo jak, nije lako padati, može se lako smanjiti na dužinu koja vam je potrebna. -Dobro za suzanje, molimo da zadržite površinu čistom i glatkom prije nego što se lijepite da biste imali bolji učinak. - Za uklanjanje, ova dvostrana traka je uklonjiva, savršena za ukrašavanje aktivnosti u privremenim prostorima. -Kan se koristi za zanat, umjetnost, scrapbooking, izradu kartica, vrpce, fotografije, papir natrag.
Dvostrane trake mogu se koristiti u kući i udjelu u kući i mogu vam donijeti bolje iskustvo. Ljepilo je vrlo jak, nije lako padati, može se lako smanjiti na dužinu koja vam je potrebna .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji