Božićni snježni pahulji silikonski kalup podrumska kalupa DIY Crystal Epoxy kalupi
Svježe

Božićni snježni pahulji silikonski kalup podrumska kalupa DIY Crystal Epoxy kalupi

KM 4.93

U skladištu

Opis
Ovaj kalup je usvajanje premium i izdržljivog silikonskog materijala, lijepe i praktične. Sa kreativnim dizajnom snježnih pahuljica, čini se zabavnijom. S njom možete napraviti pohranu s lakoćom, pogodan za diy ljubitelje i ljude kojima je potreban. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : silikon. - snowflake coaster Veličina : 12. - Snowflake Veličina : 11. - kvalitetan silikon, fleksibilnost, visoka prozirnost, jednostavna za upotrebu i čišćenje. - Kalup u obliku pahuljica omogućava vam lako pravljenje prostirke za kreativne šalice. - Gotovo pahuljice su pogodne za Božić, zimsko vjenčanje, porodično okupljanje, popodnevna čajnica itd. - Glatki i netaknuti, jednostavan za uklanjanje kalupa i čisti, može se koristiti za sljedeći put. - Dobar izbor za ručno rađene smislene poklone za vaše prijatelje i porodicu koji vole DIY rukotvorine.
Visokokvalitetni silikon, fleksibilnost, visoka prozirnost, jednostavna za upotrebu i čist . Kalup sa snježnim pahuljicama omogućava vam lako izrađujući prostirke za Creative Cup. Porodično okupljanje, popodnevna čajna zabava, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji