Konfektne kopče Torbe Prstenje Legura prsten kopče Metalne kopče za kopče za izradu torbica
Svježe

Konfektne kopče Torbe Prstenje Legura prsten kopče Metalne kopče za kopče za izradu torbica

KM 0.67

U skladištu

Opis
kopče za prsten pogodne su za kariku koja povezuje, torbu. Lanac koji povezuje nakit Izrada, DIY dodaci, kopče za remen, kućni ljubimci. Kopče, viseće igračke, ključevi za automobile. Takođe možete kreirati vlastite ključne lance. Davati kao poklone, itd. Ove kopče zvona su zgodne i. Praktično za upotrebu. funkcije
. - Boja : srebrna
. -Materijal : legura
. - Veličina : 3,50x3. - Ove kopče izrađene su od legure, koje su glatke i jake, lagane težine, čvrste i izdržljive. - pogodan za upotrebu i višekratnu, glatku i fleksibilnu rad za lakše korištenje iskustva. - kopča za prsten može ppni vašem svakodnevnom životu, poput kopča, remena, ogrlica za pse, ruksake itd. - Prstenovi su odlični za upotrebu na torbici, ruksacima, ogrlicama za pse, trake za prtljagu i tako dalje. - Dobar poklon za prijatelje, i koristite ovaj proizvod da biste imali sjajan zanat sa svojim prijateljima i porodicom.
Ove kopče izrađene su od legure, koje su glatke i jake , Lagana težina, čvrst i izdržljiv piste za torbicu, kopče, DIY privjesak za ključeve, torbice za povezivanje, metalni prsten, metalna kopča, kurišna prstena, torbica, torbica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji