Plastični sadnica za cvijeće staklena kuća plastična saksije za sadnju sa sadnja posuda za sadnju balkon
Svježe

Plastični sadnica za cvijeće staklena kuća plastična saksije za sadnju sa sadnja posuda za sadnju balkon

KM 11.49

U skladištu

Opis
Ove praktične saksije su dobro izrađeni od premium materijala koji se lako ošteti. Njegov šuplji donji dizajn koji biljke čine lako posaditi i preživjeti. Imaju mnogo upotrebe, koje se mogu koristiti za sastavljanje nekih biljaka u vašoj kući ili uredskoj sobi. funkcije
. - Materijal : plastika
. - Veličina : O 10,50x10,50x9,00cm / 4. oskritno izrada i detaljni izgled čine da izgleda dobro, sigurno za upotrebu. -plant neki cvijet ili drugo postrojenje za dodavanje neke prirodne zelene do kuće. -prisibne za mjesta kao što su kompanija, kafić, balkon i ured itd. -Bojadni za ukrašavanje vašeg balkona, vrta i dvorišta za stvaranje prekrasnog zaslona. -Dobro izbora poklona za vaše prijatelje ili obitelji koje vole sadnju.
Izvrsna izrada i detaljan izgled čine da izgleda dobro, sigurno za upotrebu. Plastična saksija za saksije u loncu s cvijećem. Posadite neki cvijet ili drugu postrojenje za dodavanje neke prirodne zelene na svoj dom. Pogodno za mjesta kao što su kompanija, kavana, balkon i ured itd. Prekrasno za ukrašavanje vašeg balkona, bašta i dvorišta za stvaranje prekrasnog zaslona .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji