Fyjucpa keramički cvjetni u obliku ljudskog oblika ljudskog oblika male kaktuse posude kreativne keramičke biljke lonac simpatični vazni sastavni prostor ukras sjedeći mini cvjetni lonac za korištenje radne površine Kućni dekor
Svježe

Fyjucpa keramički cvjetni u obliku ljudskog oblika ljudskog oblika male kaktuse posude kreativne keramičke

KM 0.33

U skladištu

Popis dijelova :
1 × keramički lonac sa cvijećem u obliku ljudskog oblika
Istaknite Opis :
[Početna i uredski dekoracija] Ovaj mini sočan lonac za cvijeće dizajniran je za dom i uređenje uređenja Proizvod ne sadrži sukulencije, možete rasti vlastite biljke u ovaj mali lonac sa cvijećem. Savršena je za dnevne sobe, kuhinje, police za knjige, stolove, brojače, kupatilo, urede, trgovine, kafiće, restorane ili bilo koje drugo mjesto koje želite oživjeti.
[jedinstveni dizajn cvijeća] Ukrasite Vaš dom ili ured s ovim lijepim humanoidnim statuama ukrasima, ove su statua izrađene od visokokvalitetne keramike. Površina je zastakljena, nije lako deformirati, jaki i izdržljivi.
[Višenamjenski] Ovaj proizvod je vrlo pogodan za izradu mini sukulenata, male kaktuse ili kao ukras za svijeće ili mogu biti i kao ukras za svijeće ili mogu biti Direktno se koristi kao ukrasi tablice, s raznim upotrebom, čekajući da otkrijete.
[Čvrsto pakiranje] Da bi se spriječilo oštećene biljke u transportu, oni su fiksirani u čvrstom kutiji sa biserom Pamuk.
[Savršene ideje za poklon] Ovaj mali ornament cvijeća ljudskog oblika je odličan poklon za rođendanske zabave prijatelja, savršenog za ukrašavanje prozora, stola, kuhinja, kupatila, kupatilo , Spavaća soba, svadbeni ukrasi i uređenje odmora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji