Koleni cvjetni lonac plastični cvjetni lonac za sadnju cvijeća za sadnju za vjenčanje
Svježe

Koleni cvjetni lonac plastični cvjetni lonac za sadnju cvijeća za sadnju za vjenčanje

KM 8.99

U skladištu

Opis
Želite li posjedovati saksije? Napravljeno sa premium plastičnim materijalom duže vrijeme i izdržljiva upotreba. Ovaj delikatni postrojeni lonac pogodan je za ukrašavanje vaše svadbene zabave, kancelarije, balkona, kancelarije itd. Jednostavan dizajn stila, ali vrlo koristan u upotrebi, donesite vam dobro vizuelno iskustvo. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : plastika
. - Flower Pot je odličan za zelene biljke i cvijet za unutarnje i vanjske svrhe. - Dizajniran jednostavan, ali elegantan izgled, što je uveliko poboljšalo vizuelnu privlačnost. - Savršen način za prikaz omiljenih biljaka i cvijeta za balkon za domaćinstvo. - Fina izrada i dobra tekstura za dugo vrijeme posluživanja. - Ne može se koristiti samo kao saksija za saksije, ali može se koristiti i kao vjenčani ukras.
Flower Pot je odličan za zelene biljke i cvijet za unutarnje i vanjske svrhe. Vizualna privlačnost . Savršen način za prikaz omiljenih biljaka i cvijeta za balkon za domaćinstvo . Fina izrada i dobra tekstura za dugo služenje . Ne može se koristiti samo kao saksije, već se može koristiti samo kao saksija Dekoracija.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji