BVGFSAHNE LIŽIĆ SILKWORM u sjenilo i eyeliner olovkom Vodootporni sjenilo Stickpearl svjetlucava oči linlong trajno svjetlucanje sjenila za sjenilo za oči
Svježe

BVGFSAHNE LIŽIĆ SILKWORM u sjenilo i eyeliner olovkom Vodootporni sjenilo Stickpearl svjetlucava oči

KM 1.00

U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Laž se silkworm pen2 u 1 olovka za sjenilo i očilo otpornosti sjenilo za oči Linerlog trajnog sjajnog sjenila za sjenilo za oči, svjetla za oči, značajke :
Možete ih koristiti za oblikovanje Eyeliner-a ili za stvaranje šminke za oči. Ova olovka za sjenilo će vas zadiviti.
【Svjetli oči】 - olovka svilena ima vrlo glatku teksturu, koja vam može uljepšati oči samo jednim. Dostupno u raznim bojama, mješavinama i podudaranju za zadivljujuće oči.
【Visoka renderiranje boja】 - visoke renderiranje boja, osjetljive biserne čestice, izvedi svileno svjetlo. Udoban oblik i glatka pomiješana kremasta tekstura.
【Dugotrajno】 - vodootporan i znojan, nije lako zaprljati. Dugotrajna boja, drži vas i prirodne, čak i u vlažne uvjete.
【Pogodno za višestrukim prilikama】 - pogodno za različite prigode, dnevni rad, ples, stranke, itd. Oni dopuštaju Da biste slobodno prebacili između različitih stilova.
Boja : Kao što je prikazano na slici
Pakovanje : 1 x Štapići za sjenilo - efekat : posvjetljivanje očiju, eyeliner, vodootporni i zrno otporan na listu kože : sve
Značajka :
1.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji