Ruž za ženske velvet za ruž za rupke višebojne crvene usne visokog pigmenta dugotrajnih poklona za šminku za žene ruž za ruž
Svježe

Ruž za ženske velvet za ruž za rupke višebojne crvene usne visokog pigmenta dugotrajnih poklona za šminku

KM 2.33

U skladištu

Matte baršunasti ruž za usne kapsule višebojne usne visoke pigmentne vodene vodootporne poklone za šminke za žene
Karakteristike :
"Mala i prenosiva dizajn kapsula jednostavna je za nošenje i može se koristiti u bilo kojem trenutku Lako je koristiti i očistiti bez brige.
"12 boja " : mat ruž dolazi u 12 klasičnih boja, koristite drugu boju svaki dan. "Matte Texture " : Tekstura vam donosi udoban, hidratantni i svileni osjećaj, a bogata boja će vas učiniti sigurnijima.
"Bojanje trajno " : mini ali puno snage. Svaka je nijansa vrlo pigmentirana, nesuša, nelijetka i izdržljiva vodootporna.
"Izvrsni poklon " : Ovaj set za usne je sladak i lijepo pakiran, čineći ga savršenim poklonom. 【Savršen poklon】 : Lagana tekstura i hidratacija nude svilenkasti osjećaj nulte gravitacije. Pogodno da se kupi kao lična upotreba ili kao poklon za svoju mamu, ženu, djevojke Prijatelji Onhanksgiving Day, rođendan, Božić, Noć vještica ili drugih festivala.
【Glatki i plišani mat ruž za usne】 : učitajte usne pliškom, pigmentom Bogati mat boje ovog šokantno glatki mat ruž za usne koji klizi pravo i ostaje na mjestu sa svilenkastom mat finišom
karakteristikama : 1.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji