Plutyo dječji dinosaur bad vodene igračke dvostruke mlaznice crtane masne životinje
Svježe

Plutyo dječji dinosaur bad vodene igračke dvostruke mlaznice crtane masne životinje

KM 2.67

U skladištu

Dječji dinosaur zabrinule vodene igračke dvostruke mlaznice crtani masnoti mali životinjski borba za vodu
Karakteristike :
Dizajn flip kape : Port za ubrizgavanje vode usvaja dizajn prekrivanja, tako da ne morate brinuti o puno vode Propuštanje Polu povezana čepa za boce nije lako izgubiti i curenje vode.
Kako igrati : otvorite port za ubrizgavanje vode i skladištite vodu. Tijelo se može napuniti sa oko 100ml vode. Nakon što je pun, prekrijte poklopac ubrizgavanja vode i povucite okidač za vatru. Specifikacije proizvoda. Ova igračka ima ukupno tri stila, dinosauruse, jelena, patke. Patka je dvostruki stil mlaznice, više stilova za odabir.
Dizajn proizvoda. Patka sa dvostrukim dizajnom mlaznica, shemom boja velike vrijednosti, voda je dovoljna, voda je povoljnija.
Primjenjive scene : ove vodene igračke su višenamjenske, savršene za vodene teme, igračke na plaži, igračke na plaži , savršena alat za reprodukciju vode za ljetne dane. "
1x crtani barene vodene igračke
Dobrodošli u Plutyo's Shop! Kako se danas želimo da odaberete plišanu igračku ili igračke koje volite. Možete pronaći više detalja o našim proizvodima koji se odnose na Halloween pretražujući marku "Plutyo".

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji