Metalni viseći vrtni vrt viseći košaricu Viseći sadnja sa cvjetnim loncem sa coco linerom sa lancem
Svježe

Metalni viseći vrtni vrt viseći košaricu Viseći sadnja sa cvjetnim loncem sa coco linerom sa lancem

KM 2.33

U skladištu

Opis
Tražite trajni i praktični viseći cvjetni lonac? Jeste li u potrazi za čvršćem, pouzdanom viseći cvjetni lonac koji može raditi više poslova? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš viseći lonac za cvijet mora ispuniti vaše potrebe. To je tvoj dobar izbor. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : željezo
. - izrađen od željeznog materijala, viseći cvjetni lonac može se dugo koristiti. - Njegov Coco Liner ima dobru propusnost zraka, apsorpciju vode i hidrofobičnost, što može pomoći vašim biljem da odraste zdravije. - Pogodno za uređenje kancelarije, dnevnog boravka, salona ili vrta, itd. - sa dizajnom kuka, može se objesiti u zatvorenom ili na otvorenom i gdje god želite. - To je brižan izbor kao poklon za vaše bliske prijatelje, posebno za one koji vole sadnju.
Izrađen od željeznog materijala, viseći cvjetni lonac se može koristiti duže vrijeme. Njegov koko linij ima dobru propusnost zraka, apsorpciju vode i hidrofobičnost, što vam može pomoći da odraste zdraviji. I gdje god želite . Razumevan je izbor kao poklon za vaše bliske prijatelje, posebno za one koji vole sadnju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji