Tkani cvjetni kontejner Eko-prijateljski držač cvijeća jednostavna korpa za odjeću
Svježe

Tkani cvjetni kontejner Eko-prijateljski držač cvijeća jednostavna korpa za odjeću

KM 2.33

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Ovaj je proizvod osjetljivo ručno tkano cvjetna košarica, izgleda. Sa dvije ručke, prenosiv je i možete ga iznijeti. Pogodno za venčani cvijet, a također ukrašavanje vaše sobe. presavijeni za lako povlačenje, prikladno za uređivanje sobe. funkcije
. -Materijal : pamučni konop. - sa dve ručke, prenosiv je i možete ga izvesti. -Koristite ovu cvjetnu košulju da dodate ukusan dodir u vašoj kući. - Može pohraniti i sundries ili druge proizvode, sa jakom funkcionalnošću. -To je ujedno i jednostavan pohranjivanje stavka za postavljanje odjeće, losiona, toaletnih potrepština itd. -Ova košarica takođe vam može pomoći da ukrasite venčanje ili vaš dom u odmoru.
Sa dvije ručke, prenosiv je i možete to izvući. | Upotrijebite ovu košaru za cvijeće da dodate ukusan dodir u vašoj kući. | Može pohraniti i sundries ili druge proizvode, s jakom funkcionalnošću. | To je takođe jednostavan pohranjivanje stavka za postavljanje odjeće, losiona, toaletnih potrepština itd. | Ova košarica može vam pomoći da ukrasite vjenčanje ili vaš dom u odmoru.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji