SD Držač predmeta Memorija Bocro kartice SIM zaštitnike za prevoz plastične kutije Clear Flash Mini organizator SSN
Svježe

SD Držač predmeta Memorija Bocro kartice SIM zaštitnike za prevoz plastične kutije Clear Flash Mini

KM 14.49

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovo je skup memorijskih kartica za pohranu. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje. Učinkovito zaštitite svoju memorijsku karticu, izbjegavajte potres mozga, pauzu i drugu štetu. Male i svjetlosne memorijske kartice su prikladni i jednostavni za nošenje s vama. Sa slučajevima ćete lako pronaći svoje kartice. funkcije
. -Kolor : prozirna. -Materijal : str. -Size : O 3.35cm / 1,41x1. - Efikasno zaštitite svoju memorijsku karticu, izbjegavajte potres mozga, pauzu i drugu štetu. - Riješite problem koji je premali i lako izgubljeni. - Prozirni PP materijal prilagođen okolišu siguran je i osiguran. - Lagana težina i male veličine, lako se nose. - Brojne slučajeve skladištenja memorijskih kartica ispunjavat će različite potrebe.
Procijent zaštite memorijske kartice, izbjegavajte slanje, pauzu i ostale kutije za pohranu memorije, držač memorije, kutija za skladištenje SD, plastični okvir za odlaganje, SD za skladištenje. Riješite problem koji je premali i lako izgubljeni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji