Torbe za pohranu posteljina za pohranu torba Otkacne prozračne prekrivač prostora za skladištenje prekrivača
Svježe

Torbe za pohranu posteljina za pohranu torba Otkacne prozračne prekrivač prostora za skladištenje prekrivača

KM 0.33

U skladištu

Torbe za posteljinu posteljinu za pohranu Otvara prozračiva za pohranjivanje prekrivača
Specifikacija :
Opis : Ova netkana sklopiva torba za pohranu može se koristiti za Skladištenje prekrivača, ćebad, odjeće i posteljine To je praktični pribor za skladištenje doma.
Karakteristike : i vrećice za pohranu posebno dizajnirana za skladištenje prekrivača, ćebad, odjeće, posteljine i tako dalje. Usvojena netkana tkanina, ova torba za pohranu je prozračna, dokaz o prašini, dokaz. Dolazi s ručkom na torbi za jednostavno nošenje i transport. Na sredini torbe nalazi se vizualni dio koji nudi mnogo pogodnosti da vidite kroz unutrašnje stvari u torbi. Zatvaranje zatvarača za lako otvaranje i zatvaranje.
Specifikacije : Stanje : Materijal : Netkana tkanina boja : AS slika je prikazani uzorak : zvijezde, dotoptionalna veličina : s, lopticiono s veličina : cca. 45x27x47cm / 17.5in L Veličina : cca. 57x40x35cm / 22.78in Težina : cca. 93 ~ 112 G
Paket je uključen : 1 x Torba za pohranu jorgana
Napomena : 1. Molimo omogućuju grešku 0 ~ 1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monatori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji