Sehao color mijenjajte gel za nokte za nokte Temperatura regulaciju ljetne gel za nokte kit ružičasti sjaj plave promjene natopio nokte Dugi trajni nokti, poklon za žene 8ml Halloween Poklon
Svježe

Sehao color mijenjajte gel za nokte za nokte Temperatura regulaciju ljetne gel za nokte kit ružičasti

KM 1.33

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao browmbear sa joybuy marketplace Halloween boja mijenjajte gel za nokte za nokte 30 boja, reguliranje ljetnog gel za nokte, ružičasto svjetlo Nail Diy Poklon 8ml - Karakteristike :
Vrhunski gel za nokte je vrsta zelenog pogodnog okoliša. Ne miris, nema naštete vašim noktima ili tijelom, a na noktima izdržljivo, dimljivo, lagano čak i bez pritiska na vlastitim noktima.
Okoliš naš poljski gel ima dobru žilavost i veliku količinu, što vam može donijeti svijetlu sjaj, gladak izgled i pokrivanje. Nije lako oguliti ili pjenu, miris je vrlo mali, poljski prolazi glatko, nije lako aglomerat, a to će trajati zauvijek. Vrlo prikazivanje boje, visoka viskoznost, svijetla i dugačka boja. Dugotrajni lakiranje gela za nokte ima dobru upornost za lakše prijavljivanje. Uz odgovarajuću primjenu, može trajati najmanje 3 tjedna. Pod LED svjetlom za 90 120 sekundi. Potrebni su baza i gornji sloj.
Velika primjena su odlični za specijalista za nokte ili učenika, pogodne za korištenje u salonu i home.perfect za sve svakodnevne, zabave ili aktivnosti, divan poklon za vašu ženu, djevojku, majku Ili sestre.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji