Inicijalne kućne kugle na narukvice za gležnjeve za žene Ručno rađene slojevi slojevi za gležnjače Početna heart navratci za gležnjeve za žene nakit na plaži
Svježe

Inicijalne kućne kugle na narukvice za gležnjeve za žene Ručno rađene slojevi slojevi za gležnjače Početna

KM 4.50

U skladištu

Inicijalne kugle na plaži Narukvice za žene ručno rađene slojenje skraćeno slovo Početna srca nakit nakita za žene nakit na plaži
Karakteristike : 【Početna veličina gležnjaka】 20 + 5cm / 79 "+2" Extender, podesiva narukvica za gležanj pogodan za većinu ljudi.
【ANKLET MATERIJAL】 Visoka poljska finiš Provjerite da li neće izblijediti, boja će trajati dugo vremena.
【Funkcija narukvice za gležnju】 Olovo, što čini da se izdvaja među svim ostalim akletovima.
【Savršen dodatak】 Nošenje plaže A mora imati, jednostavno idite s zabavama, datiranjem i raznolikošću, 【napravljeno s ljubavnim poklonom】 Svako početno zlatno slovo gležnjače pogodne za većinu žena i tinejdžerke. Sjajni pokloni za majmunu kćer ili ženu na majčinom dnevnom rođendanskom rođendanu ili vjenčanju. Odlične narukvice za gležnjeve za dodavanje sjaja na vašu odjeću!
Opis : Materijal : Legura - Paket : 1pc Narukvice za gležnjeve Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas, budite sigurni da biste ga osigurali. Slike uzimaju profesionalni fotografe, koji su u potpunosti u skladu sa pravom stvar. Proizvod je 100% potpuno novi, visoka kvaliteta i brza dostava.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji