Xolikefi sazviježđa Izvrsna slova horoskopi Old-English Zodijaci potpisuju nakit za rođendan Naušnice
Svježe

Xolikefi sazviježđa Izvrsna slova horoskopi Old-English Zodijaci potpisuju nakit za rođendan Naušnice

KM 7.50

U skladištu


Tri para sazviježđa Zodijaci 12 Sazviježđa Izvrsna slova Horoskopi Old-English Zodijaci potpisuju nakit rođendan poklon ?? Značajka :
100% potpuno novi i kvalitetan Dobit ćete 3 različita stila Naušnice sazviježđa i 1 komad konstelacionog kartona. 3 pari osjetljivih minđuša dovoljne su za vaše svakodnevne odjeće kako biste izveli jedinstveni šarm u gomili! Zato ne ustručavajte više!
Visokokvalitetni materijal : minđuše za zodijačke izrađene su od visokokvalitetnog zlatne legure, koji su lagani, izdržljivi, udobni, simpatični i vrlo polirani.
Ove tri osjetljive naušnice Sadržite šarm sazviježđa. A jedinstveni dizajn ogrlice omogućava vam da lako pokažete svoj jedinstveni šarm i ličnost u gomili!
Savršeni poklon : 12 sazviježđa na nebu, baš kao i svaka na svijetu. Svaki zodijaci imaju svoje karakteristike, a svaki ima svoj temperament. Stoga će vam biti vrlo značajno da date ove minđuše na sastavljanje kao poklone svojoj majci, prijateljima, razrednicima, porodici, ljubavnicima, sestrama itd.!
Bićemo odgovorni za vlastite proizvode . Ako imate bilo kakvih pitanja o našim sazviježđem, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na njih!
Opis : Veličina : Kao što je prikazano Materijal : Metal :
zbog priručnika
Mjerenje, molimo vas da dopustite grešku 1-3cm i provjerite da ne smetate prije narudžbi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji