Ručno rađena košarica za pohranu Prijenosni koš za čip od drveta Tkana košara za cvijeće
Svježe

Ručno rađena košarica za pohranu Prijenosni koš za čip od drveta Tkana košara za cvijeće

KM 34.99

U skladištu

Opis
Ova je stavka jednostavna i praktična vučna pločica koja je dobro izrađena visokom kvalitetnom finom izradom. Dijekt ručke vrlo je zgodan da se pomaknete. Simpledesign i veliki kapacitet, lijep i elegantan. funkcije
. - Boja : kaki, raznovrsna boja. - materijal : čip od drveta. - Veličina : oko 23. - premiumpatiblewovenbasket, ekološki prihvatljiv i izdržljiv. - Savršena organizacija košara za časopise, novine, knjige, DVD-ove, kozmetičke potrepštine, toaletne potrepštine, pribor za njegu beba, dječje igranje, pribor za kućne ljubimce, posteljinu i još mnogo toga. - drži vašu kućnu robu dalje od nereda za uštedu prostora, jednostavnog skladištenja i nošenja. -thebasket s dizajnom ručke je praktičan i jednostavan za pomicanje. - Veliki kapacitet, pogodan za pohranu svojih sundries-a.
Lista pakiranja : 1 x cvjetna košarica vrhunska koža od pitke, ekološki i izdržljiva . Savršena organizacija korpa za časopise, novine, knjige, knjige , DVD-ovi, kozmetički materijal, toaletne potrepštine, dječje igranje, kućne ljubimce, pribor za kućne ljubimce, posteljinu i više .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji