Atopoleler Retraktibilna linija za odjeću za teške uvjete za sušenje rublja Linija za pranje veša Zidna uvlačenja za sušenje odjeće
Svježe

Atopoleler Retraktibilna linija za odjeću za teške uvjete za sušenje rublja Linija za pranje veša Zidna

KM 3.33

U skladištu

Popis dijelova :
1 x Vučna linija za odjeću
1 x Pribor za tijelo
1 paket vijaka
Istakni opis :
[Ne-saggiranje dizajna] Ova uvlačenje Linija za odjeću ima ne-sag dizajn s uređajem za zaključavanje i rotirajućem uređaju za zatezanje Kad visite puno odjeće koja uzrokuje da zakrivite, možete zadržati stanje zaključavanja, a zatim zakretanje linije zatezanja. Tighter koji se vrtiš, to više možeš riješiti opasni problem.
[Jednostavno korištenje i kompaktno i modno] Ova povoljna linija za odjeću može se lako povući samo jednim klikom. Mjeri 11,5x8,1x4,5cm, kompaktni i ne zauzima mnogo prostora. Dizajn u obliku kamere jednostavan je, moderan i može se koristiti kao modni ukras.
[4,2m konopce Dužina i 20 kg otpornost na težinu] Ova linija za uvlačenje ima 4,2 m dugu liniju, ima dovoljno prostora, ima dovoljno prostora, ima dovoljno prostora Da biste objesili odjeću, čarape, prekrivače itd. Može primiti oko 20 kg težine, nema potrebe da se brine o visini odjeće preteška da bi se konopac mogao pasti, on gotovo može držati odjeću cijele porodice, prekriva se odjednom.
Materijal i jednostavna instalacija] Ova uvlačina odjeća sadrži visokokvalitetni ABS kutija i čelični konop, koji je vodootporan, nepropusan i otporan na suncu i mogu se dugo koristiti . Dolazi sa vijcima i ugradnjom, samo ugradite vijke na položaj koji vam je potreban, što je lako instalirati i može se obaviti za nekoliko minuta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji