Preko vrata Organizator cipela Viseći nosač cipela Veliki džepni nosač cipela Organizator zidne obloge Oxford držač za cipele vješalica za cipele s metalnim kukicama
Svježe

Preko vrata Organizator cipela Viseći nosač cipela Veliki džepni nosač cipela Organizator zidne obloge

KM 0.33

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje od svega, od Joybuy Marketplace-a Popis dijelova :
1 x Viseći regal za cipele
Istaknite Opis :
Veliki džep] Naš preko udarnih vrata od vratara 35.2h x 17 W x 6,5 D inča sa 12 velikih džepova može pohraniti ženske cipele veličine 8,5-9 i veličine 13 muških cipela, jednostruki džep, jednostruki džep je sobni dovoljno da u jednom džepu stavite dvije sandale ili papuče.
[izdržljiv i čvrst džep] Naša viseća torba za organizacija cipela usvaja visokokvalitetna zadebljana oksiz, mnogo izdržljiviji od običnih mrežasti džepova. Držači cipela za vješanje s jakim ležajem opterećenja čine da je dovoljno čvrst da drži muške cipele, nema potrebe da brinete o križanju.
Dolazi sa ukupno 6 metalnih kuka] Naš preko nosača cipela za cipele 6 Ukupne izdržljive metalne kuke (uključuje 3 uklonjiva preko kuka vrata i 3 nemogući). 3 preko kuke na vratima podržava vrh vrata do maksimalne debljine 1,57 inča. I, 3 nemoguće ispunjavaju vaše različite potrebe, neki mali predmeti mogu se objesiti na kukama, kao što su torba, tipka, šešir itd.
[Jednostavno instaliranje i dobivanje onoga što želite) ] Naše vješalice za cipele mogu se objesiti iz vrata, zidova, ormara ili bilo gdje drugo što se može objesiti. Pored toga, džep prihvaća izrekao otvoren dizajn koji možete lako dobiti pohranjenu stavku.
[višenamjenska upotreba] Naš montirani organizator pohrane može se koristiti za spremanje bilo kojeg malih objekata i vrlo je prikladna ostava vrata, ormar, RV, vrata u kupaonici, kampervan na stražnjim vratima, rasadnici, pribor za čišćenje, tenisice i ostale cipele, čarape, kape, rukavice itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji