Postavlja setovi za torbu Dječje ručno izrađene netkane torbe DIY CRAFT
Svježe

Postavlja setovi za torbu Dječje ručno izrađene netkane torbe DIY CRAFT

KM 9.99

U skladištu

Opis
Ove šivajuće rukotvorine pomoći će djeci da nauče kako šivati ​​filce crtane igračke i pomognu im da poboljšaju strpljenje, prepoznavanje, kreativnost, koordinaciju ruku i fine motoričke sposobnosti i fine motoričke sposobnosti. Sve tkanine i dodaci su sigurni materijali, djeca mogu sašiti i igrati sigurno. karakteristike
. - Boja : različita boja. - Materijal : netkana. - Veličina : 15.00x3,50 cm / 5,89x5. - 4 DIY netkane torba dizajna, djeca mogu saznati više životinja, podudaranje boja i znati koliko su ljupki!
. - Postoje različite boje i obrasce za djecu koja biraju iz njih, a torba može držati male predmete, poput bombona, grickalica, malih ručnika itd. - Materijalni komplet je siguran, ne morate se brinuti zbog povrede dječijih ruku, tako da djeca mogu saskakati i igrati sigurno. - Pogodno za djecu koja nauče da šivaju prvi put, vježbaju dječju praktičnu sposobnost, poboljšavaju dječju pažnju i smisla postignuća. - Puštajući djeci aktivno sudjelovati i komunicirati s prijateljima, mogu izgraditi svoje šivajuće vještine i pustiti ih da uživaju u zabavi ručno rađene. 4 set XIY setovi dodataka za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji