Boje gel za nokte za nokte sa UV-om i LED svjetlosnim gelom za nokte za početni manikir akril gel za ukrašavanje noktiju Nail Art DIY alat kod kuće
Svježe

Boje gel za nokte za nokte sa UV-om i LED svjetlosnim gelom za nokte za početni manikir akril gel za

KM 1.33

U skladištu

Značajke : Visokokvalitetni materijali : Naš gel za nokte usvaja inovativne netoksične sastojke, što endukuje nokte visoke izdržljivosti i trajne snage, niskog mirisa, a sigurno za prirodne nokte Pravilnom primjenom, produžite nokte i prikažite ih dugo. Više boja : 12 boja ružičaste, crvene, bijele, prozirne i tako na koji se odabere, koji je pogodan za manikuru ili manikuru Kvalificirana osoba koja se koristi, za kućna umjetnost noktiju.
Dugotrajni efekt : Produžetak gela za nokte ima dugotrajan učinak na velikim sjajnim sjajem, koji je vodootporan i Otporan na ogrebotine. Za bolju prijanjanje možete kupiti i bazu i gornji sloj u ljepoti i primijeniti ih na noktima, koji na nokte mogu učiniti trajno mnogo duže. Prigode : Koristite našu ekstenziju noktiju za ukrašavanje noktiju, Što vas može učiniti šarmantnim i elegantnim u više navrata kao što su vjenčanje, druženje, rad, putovanja, kostim Party, itd. Služba nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata i potruditi se da vam pomognemo da se bavite svojim problemom.
Specifikacije : > Naziv proizvoda : Gel za nokte Boja : 12 boja Materijal : acryl
Svjetiljka : UV "> Napomene : .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji