Zdravlje i kozmetički proizvodi Europska i američka vjetar Spoljna trgovina Modni leptir bajk multi boje Penetracija leda Super mirisa cvjetna ploča za nokte
Svježe

Zdravlje i kozmetički proizvodi Europska i američka vjetar Spoljna trgovina Modni leptir bajk multi

KM 5.50

U skladištu

Srednje dužine Europska i američka vanjska trgovina Moda Butterfly Fairy Style Coolo Color Floral Weury Nokat (sa ljepilom) 1ml - Karakteristike :
Kvalitetni materijal : Ove pritiskanje na noktima su izrađeni od kvalitete lažnih noktiju Akrilni materijal i nježan za nokte i kožu, izdržljive i nije lako ogrebati, pružit će vam lijepo iskustvo manikiranja
Izvrsni dizajn : lijep i moderan dizajn, dovoljno količine za odabir i napravite svoj temperament i napravite sretni ste.
Pogodno za prigode : Umjetni nokti su pogodni za razne prigode kao što su plaže, vjenčanja, zabave, plesove i dnevni habanje u životu, osjetljiv pribor dobit će više komplimentacije i poboljšati vaš lični šarm.
Savršeni poklon : Akrilna štampa na noktima savršen je poklon za prijatelje, majku, sestru. Pogodno za Božić, Halloween, maturu, zabavu ili bilo koju odličnu priliku, uklapaju se bilo kojim pletenim noktima, porodičnim danom ili se pripremaju za izlaske.
Lažni nokti mogu ih lako obrezati i oblikovati u bilo kojoj dužini i oblikovati.

Srednje dužine Europska i američka vanjska trgovina Moda Butterly Fairy Style Multi-color cvjetni nošenje na noktu (sa ljepilom iznutra) 1ml
Materijal : plastika : kao što se slika prikazuje, (zbog Promjena između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji