Palm oblikovani ručnike za ručnik za plažu držač držača sa dnevnim boravkom za ručnik sa ručnikom
Svježe

Palm oblikovani ručnike za ručnik za plažu držač držača sa dnevnim boravkom za ručnik sa ručnikom

KM 1.33

U skladištu

Opis
Ove kopče u svijetloj boji i jednostavnom dizajnu, oni. izrađeni su od premium plastike. Pogodno za stezanje i držanje quilt,. Prekrivač i ručnik za prekrivanje kako bi se spriječilo da padaju s odjeće. vješalica u vjetrovitom danu. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : plastika
. - Veličina : oko 14,00x9,00x5,50cm / 5,50x3. - Napravljen je od plastike, fine izrade osigurava praktičnost i izdržljivost. - Glatke ivice, bez metalnih spojnica, neće se smanjiti ili oštetiti odjeću. - Pogodno za ručnike za stolice na plaži Neklizajuće kopče, posteljina u kućnom posteljinu, sušenje prekrivača. - Mala veličina, lagana težina, lako se prevozi i čuva, neće preuzeti puno prostora. - sa jakim stezaljkom i može spriječiti da se odjeća izbaci od vjetra.
Izrađen je od plastike, fino izrada osigurava praktičnost i izdržljivost . glatke ivice, bez metalnih spojnica, neće seziti ili oštetiti odjeću za ručnik, posteljina na plažu, kućni posteljina odjeća, Sušenje prekrivanja . Mala veličina, lagana težina, lako se prevozi i čuva, neće preuzeti puno prostora . sa jakom stezaljkom silom i može spriječiti da se odjeća izvadi vjetar.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji