Kozmetički koferi za putovanja Kućne stol Torp baskene Kuhinjski skladištenje Bo tablica Bo Kozmetika Sortiranje BO Kuhinjsko skladištenje Boske za skladištenje B2
Svježe

Kozmetički koferi za putovanja Kućne stol Torp baskene Kuhinjski skladištenje Bo tablica Bo Kozmetika

KM 11.49

U skladištu

Kućni stol Grickalica za grickalice Kuhinja Plastična kutija Kuhinjska kutija Kozmetika Sortiraj kutija Kuhinja Skladište za skladištenje Snimanje Košara za skladištenje - Karakteristike : Oblik je okrugao, izgled izgleda dobro, a to je lagani luksuz
Naši Organizator držača za usne izrađen je od pp. Sa stabilnom i čvrstom strukturom, odličan je na udarcu pada. Otporan na prašinu, jednostavan za čišćenje.
Savršeni udio skladišnog prostora, dizajn zlata, jednostavan za rješavanje problema sa skladištem.
Mala količina, veliki kapacitet, može se primijeniti na razne skladištenje kozmetike. < Br> Ovaj organizator za usne može biti idealan poklon za vašu majku, djevojku, sestre i prijatelje. Pomozite im da organizuju svoje ruževe i nema više neurednih druženja! Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate.
Kućni stol Korpske bašte Kuhinja Plastična kutija za skladištenje stola Plastična kutija Kozmetika Kuhinja Kuhinja Skladište za skladištenje za skladištenje materijala : Materijal : Plastika - Boja : Kako se slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
Veličina paketa : 25x17x10cm , (Molimo vas da dovedite 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji