Papir DIY Washi Journaling Scrapbooking Papir Materijal trake traka Planner Vintage Cardstock Scrapbook stranica
Svježe

Papir DIY Washi Journaling Scrapbooking Papir Materijal trake traka Planner Vintage Cardstock Scrapbook

KM 3.00

U skladištu

Opis
Dekorativni papir dizajniran je za ljubitelje priručnika. Ako se nalazeš na priručnike ili časopise, tada možete odabrati naš ukrasni papir za njihovo uljepšavanje. Dekorativni papir je raznih stilova i sadrži oko 100 listova. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : papir
. -Size : oko 6,00x4,00x0,01cm / 2,36x1,57x0,00 IN
. -Made odličnih materijala. Izvrsni je i kompaktan. Jednostavan za upotrebu. -To je poluprozirna i može donijeti manu ljepotu na vaš priručnik nakon korištenja ukrasnog papira. -Kontain prazne listove omogućava vam da crtate i pišete u skladu sa svojim mislima kreativno. -An esencijalni predmet za vaše bilježnice i bilježnice. Donesite im novi aspekt Outlooka. - Širok raspon primjene. Pogodno za planere za raspored, planere časopisa, poklon kutije, priručnike, foto albume i prijenosna računala.
Izrađen od odličnih materijala. Izvrsni je i kompaktan. Jednostavan za upotrebu. Poluproziran je i može donijeti manu ljepoticu za vaš priručnik nakon korištenja ukrasnog papira . sadrži prazne listove, omogućuje vam crtanje i pisanje u skladu s vašim mislima kreativno .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji