Praktična kalup za kobasicu od nehrđajućeg čelika ručno izrađena kalupa za kobasicu
Svježe

Praktična kalup za kobasicu od nehrđajućeg čelika ručno izrađena kalupa za kobasicu

KM 5.04

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja od Joybuy Marketplace
. Ovo je kalup za kobasicu izrađen od kvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika od 304 od 304 za izdržljive i praktične za upotrebu. Služit će vam dugo vremena. Može se koristiti za izradu kobasice, hot-dog. Sa ovim kalupom možete napraviti ukusnu kobasicu ili hot dog sami. Ne oklijevajte, dođite da odaberete jedan. funkcije
. -Kolor : srebrni
. -Materijal : 304 nehrđajući čelik
. - Veličina : 16. -Ukupno materijala od nehrđajućeg čelika za hranu 304, može se sigurno koristiti s hranom. -Nene deformacije i nema osebujnog mirisa, jednostavan i jednostavan za rukovanje. - Izvrsna izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva. Ur kalup za kobasicu od nehrđajućeg čelika siguran je za upotrebu u loncu za mikrovalnu, pećnicu i pare. -Pričible za kućnu kuhinju, restoran, hotel i tako dalje.
Korištenje od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika od 304, može se sigurno koristiti s hranom. Nema deformacije i nema osebujnog mirisa, jednostavan i jednostavan za rukovanje. Izvrsna izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji