Samoljepljive trepavice za višekratnu upotrebu prirodne višestruke reverzibilne trepavice bez ljepila
Svježe

Samoljepljive trepavice za višekratnu upotrebu prirodne višestruke reverzibilne trepavice bez ljepila

KM 1.67

U skladištu

Samoljepljivi trepavice za višekratnu upotrebu, bezvremenog lijepljenog trepavica bez reverzibilnog ljepila - makeup debele lažne trepavice, mekane trepavice za višekratnu upotrebu
bez ljepila ili eyeliner-a
Jednostavan za upotrebu, ušteda vremena i truda!
Glavno Značajke
Nije potrebno ljepilo ili eyeliner - najnovija lažna trepavica koja se lako koriste, nema potrebe za ljepilom ili eyeliner-om. To je samoljepljiva i može se primijeniti za 3 sekunde, uvelike pojednostavljuje vaš proces šminke. Ušteda vremena i truda.
Višekratna i pranje, lažne trepavice su višestruke i pranje, više sanitarnije i koriste. Dolazi s zamjenjivim ljepljivim prugama koje neće pasti čak i nakon opetovane upotrebe.
Prirodne trepavice
lažne trepavice imaju lijep uvidni radijan i nesmetano se miješaju sa stvarnim trepavicama, čineći oči većim i glamuroznim. Oni su prirodni kao i vaši prave trepavice bez osjećaja nošenja lažnih trepavica.
Netoksično, napravljeno od premium sintetičkih vlakana, lako je koristiti i. Na koži se neće ostaviti, ne-alergično i ugodno koristiti.
Izvrsni poklon
prepun izvrsnog okvira, veliki je poklon na Božić, Dan zahvalnosti, Dan zaljubljenih, Dan zaljubljenih, Dan zaljubljenih Za žene.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji