2Sets Alat za crtanje za nokte za nokte za kućne olovke za časove za četkice za olovke Eyicure
Svježe

2Sets Alat za crtanje za nokte za nokte za kućne olovke za časove za četkice za olovke Eyicure

KM 0.67

U skladištu

Opis
Želite li flaguet noktima, ali nemaju umjetničke vještine? Ne. Brinete! Nabavite olovku za četkicu za nokte, nikad nećete morati ići. Skupe saloni za nokte više! Stvorite privlačnu umjetnost noktiju samo po. Jednostavno slikate sa tim četkicama preko noktiju i učinjene!
. funkcije
. - Boja : šarena
. - Materijal : četka PVC, legura
. - Veličina : 23. - Pokušajte koristiti ove četke za postizanje različitih latica dizajna i efekata. - Čvrsti materijal čini da se ovaj nail umjetnički olov čini izdržljivijim za upotrebu, služi vrlo dobro. - Ima dizajn duge ručke, vrlo praktičan u upotrebi. Može biti suštinski alat za vas da radite nokte. - Jednostavan za upotrebu i rad, donesite vam puno pogodnosti, esencijalnog alata za nokte. - Prekrasan izbor poklona za prijatelje koji su starter ili ljubavnik noktiju.
Pokušajte koristiti ove četke za postizanje različitih latičkih dizajna i efekata. Ima dizajn duge ručke, vrlo praktičan u upotrebi. Može biti suštinski alat da biste svirate nokat . Jednostavan za upotrebu i rad, donesite vam puno pogodnosti, a osnovni alat za nokte . prekrasan izbor poklona za prijatelje koji su starter ili ljubavnik za nokte.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji