Randolph zelenila TAG VRSTIČINA PLASTIČNA SIGURNOST Izdržljivi umetak tlo GLEND VRSTI
Svježe

Randolph zelenila TAG VRSTIČINA PLASTIČNA SIGURNOST Izdržljivi umetak tlo GLEND VRSTI

KM 11.49

U skladištu

5pcs zelenilo Gardeninga plastična potpisuje izdržljivo umetak tlo GLEND DOBAVLJAČA
karakteristike :
visokokvalitetni materijal : Ove zelenilo i hortikulturne plastike izrađene su od visokokvalitetne plastike koja se posebno tretira Mogu se koristiti u raznim unutarnjim i vanjskim okruženjima.
Jasna identifikacija : Ove etikete pružaju jasnu identifikaciju vaših postrojenja, uključujući njihove vrste, imena i potrebe za njezi. To vam olakšava upravljanje baštom.
Lako umetanje u tlo : sa oštrim ivicama, ove oznake se mogu lako umetnuti u tlo. Ne morate se brinuti za njih koji su pušeni u vjetrovitim ili kišnim uvjetima.
dugotrajno : ove oznake su izdržljive i mogu izdržati izlaganje suncu, kišu i drugim vanjskim uvjetima uz održavanje jasne identifikacije za vaš vrt. Dizajnirani su za pružanje dugoročne pomoći.
Višestruke veličine i boje : ove oznake dolaze u različitim veličinama i bojama za smještaj različitih veličina i vrsta biljaka. Možete odabrati odgovarajuću naljepnicu prema vašim potrebama i učinit ćete svoj vrt ljepše.
5pcs zelenilo TAG VRSTING Plastika Signaliranje Izdržljivog umetka mljevenog znaka Vrtlarstvo : kao slika , (Zbog razlike između različitih monitora, može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji