Naušnice lubanje Vintage Lubanje Minđuše Gotic Lubanje naušnice za žene
Svježe

Naušnice lubanje Vintage Lubanje Minđuše Gotic Lubanje naušnice za žene

KM 5.50

U skladištu

Opis
Tražite li naušnice lubanje koja može pokazati vašu ljepotu i eleganciju za Noć vještica? Da li ste u potrazi za čvrst, pouzdane naušnice koje se mogu dugo koristiti? Ako da, ne pogledajte dalje! Naše naušnice s lubanjem moraju udovoljavati vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Boja : srebrni. - materijal : bakar. - Veličina : 2,50x1.20x1,00 cm / 0. - Odgovarajuća veličina čini vam ugodnije, lagano je u težini, a može se lako preuzeti ili isključiti. - Može se sa različitim haljinama, poput sportske odjeće, povremene odjeće, odličan ukrasni efekt, jedinstveni punk stil. - Pogodno za svakodnevnu habanje, zabavu, druženje, maturu ili bilo koju priliku da želite biti šarmantniji i hvaljeni. - Oni su savršeni pokloni za žene i djevojke svih uzrasta, savršenih poklona za svakodnevnu habanje i posebne prigode. - Retro i vintage, nježna i jedinstvena, izvrsna izrada, šik i lijepa za vas.
Lista pakiranja : 1 par x Naušnice s lubanjem Prikladna veličina čini vam ugodnije, i Može se lako preuzeti ili isključiti .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji