Žene u evo grmljavina Mjeseče Djevojke personalizirane naušnice za pirsing uho
Svježe

Žene u evo grmljavina Mjeseče Djevojke personalizirane naušnice za pirsing uho

KM 7.50

U skladištu

Opis
Ove su uši izrađene od materijala od nehrđajućeg čelika za sigurnu i izdržljivost, neće se lako izblijediti ili deformirati, možete ga nositi da biste ukrasili uši. Delikatni mjesec, dizajn mačaka, klasična boja može pustiti ovaj ušni stud atraktivniji. Možete ga poslati i svojoj porodici ili prijateljima kao lijepim poklonima na bilo kojim posebnim festivalima. funkcije
. -Materijal : nehrđajući čelik. - Ovaj ušni stub je jednostavnim, ali osjetljivim dizajnom, sa elementima mjeseca i mačke, mogu vam pomoći da privučete druge pažnje čak i u gomili. - Savršeno za svakodnevno nošenje, sa glatkom površinom, jednostavan za korištenje i uklanjanje, neće uzrokovati nelagodu. - To je i lijep sadašnji izbor za žene i voljene u vašem životu u važnim danima. - Detaljna izrada sa sigurnosnim materijalom od nehrđajućeg čelika, minđuše su izdržljive, možete dugo nositi. - Može se prikladno za različite vrste outfit stilova, bolje dodavati vaš modni ukus i šarm.
Ovo uš ušt je jednostavnim, ali osjetljivim dizajnom, sa elementima Mjeseca i mačke, mogu vam bolje pomoći da privučete pažnju drugih U gomili . Savršeno za svakodnevno nošenje, sa glatkom površinom, jednostavan za korištenje i uklanjanje, neće uzrokovati nelagodu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji