Frcolor bomboni Košare za vjenčanje stranačke košare ručne ukrase malih poklona
Svježe

Frcolor bomboni Košare za vjenčanje stranačke košare ručne ukrase malih poklona

KM 10.99

U skladištu

Opis
Izrađena od pouzdanog materijala, ova košarica je s ručnim dizajnom, podržava dugotrajno korištenje. Mala veličina, savršena za skladištenje slatkiša i nekih malih poklona. Kreativni izgled ove košarice čini ga i jedinstvenim ukrasom u vašem domu ili u bilo kojoj temama stranaka. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : plastika
. - Košarica s ručnim dizajnom, vrlo praktičnom i dekorativnom, prenosivom za vas da biste preuzeli mjesta koja su vam potrebna. -Multi-funkcionalna korpa u kojoj možete staviti slatkiše, cvijeće, ukrase, male poklone i tako dalje. -Izgledajte težinu, male veličine, možete ga staviti u ured, spavaću sobu, dnevni boravak, prozoru, balkon itd. -Ova korpa se može koristiti za zabavne favoriste, a takođe je prekrasan ukras za dom. - Izrađen je od sigurnih materijala, vrlo izdržljivih i neće se lako oštetiti, izdržati opetovano vrijeme koristeći.
12 x bombonske košare. Košara s ručnim dizajnom, vrlo praktičnom i dekorativnom, prenosivom da biste preuzeli mjesta na mjestima koja vam je potrebna . Multifunktna ​​košara, u kojoj možete staviti slatkiše, cvijeće, ukrase, male natlje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji