Dejavyou Veliki kapacitet Travel Kozmetička torba Kožna šminkarska torba Vodootporna prijenosna kozmetička torba toaletna torba
Svježe

Dejavyou Veliki kapacitet Travel Kozmetička torba Kožna šminkarska torba Vodootporna prijenosna kozmetička

KM 2.00

U skladištu

Značajke :
Kvalitetni materijali - Veliki kapacitet Travel Torba za šminku Torbica Jejte čista, posebna, posebna vodootporna površina za sprečavanje unutrašnjih proizvoda da se mokriju Drška, izrađena od visokokvalitetne tkanine od strane PV kože, jaka debljina čine vrećicu izdržljive i jednostavnije za čišćenje, posebnu vodootpornu površinu kako bi se spriječilo da se unutrašnji proizvodi budu mokri.
Pogodna i izdržljiva ručka - patentni zatvarač za otvaranje putne vrećice je razumno, to je lako rukovati i vrlo praktično patentna torbica.
Multi-funkcija - ne samo se ne koristi kao putni kozmetički kozmetički Kao torba za pranje, toaletna torba, pogodna za sve vrste svakodnevnog ili putne upotrebe, i donijet će veliku pogodnost za vaš život.
Savršeni poklon - kozmetička torba može držati proizvode za njegu kože i malu kozmetiku, te malu kozmetiku i malu kozmetiku Torba može držati neke male predmete. Može se koristiti u svakodnevnom životu ili putovanju. Savršen poklon za rodbinu i prijatelje.
- - Specifikacije :
materijal : PU vodootporna PU kožna materijala sa ogrebotinama otporna na ogrebotine, čvrsta i izdržljiva, prljavština može biti lako izbrisao vlažnu krpu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji