Četkica za šminke za jednokratnu četkicu za jednokratnu četkicu Dvostrana četkica za četkicu
Svježe

Četkica za šminke za jednokratnu četkicu za jednokratnu četkicu Dvostrana četkica za četkicu

KM 6.50

U skladištu

Opis
Možete ih lako koristiti i stvoriti savršenu šminku za oko. Izvrsni detaljni dizajn čini ga praktičnim i imat ćete dobro iskustvo. Ove četke sa izvrsnim detaljima i dvoglavim dizajnom čine ih praktičnim. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : plastika, aluminijum, spužva. - Veličina : O 7,50x1,00x0,50cm / 2. - Stick sjenilo ne šteti koži za oči, jednostavna šminka i ne ispušta prah. - Savjeti četkice izrađeni su od glavnog materijala, vrlo ugodno za dodir. - Možete ih prikladno nositi u torbici, naočale, torba, šminke, itd. - Glava aplikatora je sigurna, čvrst, a nije lako odbiti. Jednokratne četke za sjenilo mogu se bacati u kantu za smeće direktno nakon upotrebe. - Pogodan za poslovna putovanja, praznike, zabave, festivale, vjenčanja, obveze, svakodnevna upotreba, performanse itd.
Syeshadow palica ne ozljeđuje kožu očiju, jednostavnu šminku i nema pad prah.Eye četkica za šminku sjenila četkicu četka za žene šminke. Savjeti za četkice izrađeni su od glavnog materijala, vrlo ugodno za dodir . Možete ih prikladno nositi u torbici, naočalama, tote, šminke, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji