Naušnice bvgfsahne modne naušnice za žene par akrilne božićne minđuše
Svježe

Naušnice bvgfsahne modne naušnice za žene par akrilne božićne minđuše

KM 7.00

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Xinyuer iz Joybuy Marketplacea Slatke naušnice modne male minđuše 1 par akrilni pokloni za djevojke rođendan / obljetnice za valentinovo
Karakteristike :
【prilika】 : Dizajn ovih naušnica je elegantna i klasična, tako da bi naušnice naušnice natjerale da izgledate sjajno u većini prilika, poput rođendan, godišnjice, mature, venčanja, karnevala, suvenira itd. Također je pogodan za svakodnevnu upotrebu.
【Jedinstveni dizajn】 : Ove hugrke su vrlo male i. Stil je jednostavan i klasičan, pogodan za različite prigode, bilo da se druži, putuju ili izleti, vrlo je pogodan za nošenje, jedinstveni dizajn stila čini da se izdvajate od gužve lako.
【Minđuše za žene】 : a mora Imati za žene i djevojke, jednostavne i klasične, mogu se nositi sami ili podudaranje s drugim minđušem da bi se stvorile elegantan izgled.
【nakon što imate bilo kakvih pitanja ili problema sa minđušem. Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata i pružiti vam i rješenja.
【】 : Možete poslati poklon mami momijsku kćerku ženi djevojku ili bilo kojoj posebnoj ženi u vašem životu! Idealno za godišnjicu božinskog rođendana za Valentinovo Vjenčanje ili bilo koji naušnice Modne male minđuše 1 par akrilni božićni naušnice za djevojke Rođendan / Valentinovo - akril
Boja : Kao što slika prikazuje , (Zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji