Narukvica od školjke Bohemian Shell Pletenica ručne narukvice za žene za žene djevojke
Svježe

Narukvica od školjke Bohemian Shell Pletenica ručne narukvice za žene za žene djevojke

KM 2.67

U skladištu

Opis
Izrađen od vrhunskog kvaliteta materijala, ova narukvica s ljuskom je originalna i izvrsna. Nošenje ove narukvice dodati će više ljepote i elegancije. Prekrasan pleteni dizajn konopa i osjetljivih detalja granata čine je vrlo atraktivnim. Odličan izbor poklona za prijatelje, porodicu i još mnogo toga. Funkcija
. -Kolor : bijela
. -Materijal : školjka, konop
. -Unique Design : Jedinstvene dekor ljuske i dizajn pletenica omogućuju vam dodavanje povremenog temperamenta u načinu na koji volite. -Sve stil utakmice : boemska ljuskana narukvica učiniće vas šarmantnim i elegantnim i može se odgovarati svim vrstama odjeće. -ADabilni dizajn : Narukvica se može podesiti prema veličini vaše ruke, nema potrebe za brigom o narukvici koja padnu. -Prokinjski poklon : Ova jedinstvena narukvica za ručno tkaninu pruža vašim prijateljima vrlo dobar poklon i daje vam najbolje želje. -Ultiplex nacrta : Školska vučna narukvica pogodna je za odmor, putovanja, zabavu, kupovinu, svakodnevno i druge prilike.
Jedinstveni dizajn : jedinstveni dekor ljuske i pletenica omogućavaju vam da dodate povremeni temperament na način na koji volite narukvicu za ljuljanje , narukvica od školjke za žene, narukvica s školjkama, školjki, narukvica na plaži, boemska narukvica, narukvica za plažu za žene, narukvica od plaže za djevojčice, pletenica za tinejdžere za djevojke,.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji