Dobro-životni par Vintage Drop Minđuše žene Pjenušava cirkon vingle uho prstenje u obliku srčanih vjenčanih mladenka
Svježe

Dobro-životni par Vintage Drop Minđuše žene Pjenušava cirkon vingle uho prstenje u obliku srčanih vjenčanih

KM 5.50

U skladištu

Opis
r Izdržljiv i moderan, savršen je dodatak za kompletiranje bilo koje odjeće. S jednostavnim, slatkim, elegantnim dizajnom, čini vas šarmantnim i privlačnim. Nosite duge sate bez ikakvih nelagode, izrađene od visokokvalitetnog sa legurom, ne blede i već duže vrijeme. To je lijepa, lijepa i simpatična odgovara većini žena djevojčica. Napravili bi lijep poklon za nekoga posebnog u vašem životu ili lijep način za poklon sebe. Specifikacija :
r. Materijal : bakar. Boja : ružičasta. Napomena :
r. Možda postoje malo izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija. Možda postoje greške veličine zbog različitih računarskih rezolucija. Paket uključuje :
r. 1 * par minđuša. Odgovara za bilo kakve prigode, zabave ili svakodnevni život, a mogu se podudarati sa bilo kojom od vaše odjeće. Ova djevojka lijepa s jednostavnim, slatkim, elegantnim dizajnom, čini da izgledate šarmantno i privlačnosti. Kvalitetan bakar s otpornim na hrđe, slobodan, zdrav, zdrav za nošenje. Ruža u obliku srca čini ovaj par minđuša prekrasnim i romantičnim odjednom, ovaj par minđuša je zaista izvanredan komad koji pripada svakom kolekciji nakita.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji