Univerzalna sigurnosna kamera Junction BO Sigurnosna kamera Mount Cinction Bo Scridden Line
Svježe

Univerzalna sigurnosna kamera Junction BO Sigurnosna kamera Mount Cinction Bo Scridden Line

KM 0.67

U skladištu

Opis
Ova razvodna kutija za isključivanje sigurnosnog kamere izrađena je od aluminijskog legura i ABS materijala koji ima visoku izdržljivost, nije lako deformirati. Razvodna kutija radi sa kupolom kamerom. Ovo je vrlo dobar uređaj za razvodne kutije za sigurnost fotoaparata, koji može vrlo dobro zadovoljiti vaše potrebe. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : aluminijska legura, ABS
. - Veličina : 13. - Primjenjivo na većinu kamera, može raditi s kupolom kamerom i sakupljati višak žica. - Spojka fotoaparata pruža čvrst i uredni način do žičane aranžmane i zaštite. - čvrsta struktura, kompaktan, prekrasan izgled, jednostavan za čišćenje, jednostavno za održavanje. - Ova razvodna kutija za kameru je univerzalna, pogodna za vašu nadzornu kameru za nadzor, kupola kameru itd. - Sa profesionalnim dizajnom, uklapa u zidnu i stropnu instalaciju, može instalirati gdje želite.
Primjenjivo na većinu kamera, može raditi s kamerom za kupole i prikupiti višak žica . The Razvodna kutija za fotoaparat pruža čvrst i uredni put do žičane aranžmane i zaštite . Čvrsta struktura, kompaktan, prekrasan izgled, jednostavan za čišćenje, jednostavan za održavanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji