Star Wars Vintage Obi-Wan Kenobi Neka sila bude s vama - pulover Hoodie za odrasle - prilagođeno-kraljevsko heather
Svježe

Star Wars Vintage Obi-Wan Kenobi Neka sila bude s vama - pulover Hoodie za odrasle - prilagođeno-kraljevsko

KM 1.00

U skladištu

Službeni ratovi zvijezda
Star Wars Obi-Wan Kenobi T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške zvijezde ratovi majice; Majice za žene Wars Wars; Dječji majice zvijezda ratova; Star Wars T majice za Galaxyevu ivicu; Obi-wan duksevi; Star Wars Citat; Neka sila bude s vama
nositi jedi mudrost obi-wan kenobi iz "zvjezdanih ratova : epizoda IV - nova nada" na ovom službenom teelu ili hoodieju, nalaze se klasični ratovi stripnih umjetničkih djela u upečatljivim crno-bijelim s vintage-izgledate nevoljenim efektom i "Neka sila bude s vama" napisano ispod. Odličan poklon za obožavača zvijezda ratova! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyjevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za koordinaciju i podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Lagana, prstenasti, prestrani francuski Terry. Rebraste manšete i hem uključuju spandex. Kapuljača obložene dresom. Koordinacija kabela izvlačenja sa metalnim grommeticama. Bočno začinjeno. Poklopac za prevladao je izgradnju. 55% pamuk / 45% poliester.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji