Košarica za cvijeće Dekorativna tkana košarica za pohranu Ručna cvjetna korpa za dom
Svježe

Košarica za cvijeće Dekorativna tkana košarica za pohranu Ručna cvjetna korpa za dom

KM 5.14

U skladištu

Opis
Ovaj artikal je ručno tkana košara za pohranu cvijeća. Premium materijal, izdržljiv i praktičan za sigurnu upotrebu. Ova cvjetna korpa. je savršena za držanje cvijeća ili čuvanje nekih sundries. Za vaše prijatelje ili porodice, pogodne za banket, dom i zatvoreni. funkcije
. - Materijal : Willow Rattan. - Veličina S : 15. - Veličina L : 25. - izrađen je od. Premium materijal, izdržljiv i praktičan za sigurnu upotrebu. - Ova cvjetna korpa. Je li savršena za držanje cvijeća ili čuvanje nekih sundries-a. - Stavljanje nekog prekrasnog cvijeća, atraktivan je poklon za vaše prijemnike. - Višenamjenski : to je cvjetna korpa, ali je i košarica za pohranu. - Kreativna košarica je sjajan ukras za vaš dom, zabava, vjenčanje.
Izrađen je od vrhunskog materijala, izdržljivog i praktičnog za sigurnu upotrebu košara za zaštitu od cvijeća. Ova košarica sa cvijećem savršena je za držanje cvijeća ili pohranjivanje nekih sundries-a. Stavljanje nekog prekrasnog cvijeća, atraktivan je poklon za vaše prijemnike. Višenamjenski : to je cvjetna korpa, ali je i košarica za pohranu. Kreativna korpa je odličan ukras za vaš dom, zabava, vjenčanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji