Kratke hlače za podizanje, bešavne kratke hlače Prozračivo dug gumni za sušenje Trčevi prtljažnik za vježbanje žuta, narandžasta, bijela, crna, plava, zelena, crna plava, crna zelena
Svježe

Kratke hlače za podizanje, bešavne kratke hlače Prozračivo dug gumni za sušenje Trčevi prtljažnik za

KM 5.50

U skladištu

Podizanje guza, bešavne kratke hlače Prozračivo dugma za sušenje guzice za kontrolu trbuha za vježbanje žuta, narandžasta, bijela, crna, plava, zelena, crna plava, crna zelena Specifikacija :
Vrsta predmeta : šorc
Materijal : 88% najlon, 12% poliuretan : Metoda pranja : Mašine : 1 WRKUE Hlače dizajnirane su s elastičnom zatvaranjem i navojnim nosačem širokim strukom. Bikerske kratke hlače sakriju celulit, neće se prebaciti ili preći kada se vježbate, tamnice za disanje, čarošne za jaknu struku širit će se, a trbuh u obliku abtomen-a kako bi vaš trbuh ugodni. Hlače su odlična pokrivenost i nema muffina. Lagane kratke hlače za podizanje lagano pritisnite svoje tijelo i učinite svoj plijen prelepnu pojednostavljenu krivulju. Stretch guzaći kratke hlače za žene su meke na dodir i svjetlost u težini, tako da možete lako staviti u svoju torbu. Podizanje kratke hlače poput vaše druge kože blizu vašeg tijela, uiko, ugodno i izgledajte vitkijim. Besprekorne kratke hlače za vježbanje minimiziraju trenje i habanje. Bešavne šorc su prošli test čučanj kako bi dokazali da neće puknuti. Možete nositi mramorne šarene kratke hlače da biste obavili bilo kakvu vježbu ili se pomaknete u volji, tako da možete zadržati najuzbu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji