Višenamjenski sočni za sočni saksija za retro željeza sa cvijećem zelene biljne saksije
Svježe

Višenamjenski sočni za sočni saksija za retro željeza sa cvijećem zelene biljne saksije

KM 9.99

U skladištu

Opis
Ovaj saksija sa cvijećem izrađen je od vrhunskog željeznog materijala koji nije lako oštetiti. Ima mnogo upotrebe, koje bi se mogle koristiti za posaditi neke biljke u kući ili vrtu. Naš cvjetni spremnik može udovoljiti vašim potrebama za sadnju. Možete ga staviti na radnu površinu. funkcije
. -Materijal : glačalo. - Mogli biste posaditi svoje omiljeno cvijeće, napravite vrt ljepše i živopisnije. - Odlično za unutarnju i vanjsku dekoraciju, nije lako izblijediti i promijeniti boju. - Dodat će boju i novi dodir u vaš dom, ured, cvijeća, itd. - svježe za ukrašavanje vašeg balkona, vrta i dvorišta za stvaranje odličan displej. - biljni cvjetovi i biljke za ukrašavanje prozora, vrtova i vanjskih terasa.
Mogli biste posaditi svoje omiljeno cvijeće, čine vrt ljepše i živopisne za unutarnju i vanjsku dekoraciju, Nije lako izblijediti i promijeniti boju . Dodat će boju i novi dodir u svoj dom, ured, cvijeća, itd. Svježe za ukrašavanje balkona, vrta i dvorišta kako bi se stvorio odličan ekran. Postrojenje cvijeće i biljke za ukrašavanje Vaši prozorni pragovi, vrtovi i vanjske terase.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji